Skoči na sadržaj

O nama

Regulacija gnezda stršljena od strane sertifikovanog obučenog radnog osoblja sa preko 15+ godina radnog iskustva u radu sa stršljenim,osama,komarcima i ostalom lepezom insekata u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji.Izdajemo garantni list i gotovinski račun.Radimo kako dostupna tako i nedostupna gnezda.Proverite zašto nam je 7000+ klijenata do sada poklonilo poverenje.

Dezinsekcija stršljena i osa i njihovih gnezda preparatima odobrenim od strane Ministarstva Zdravlja i EU regulativa.Preko 12+ godina radnog iskustva sa preko 6000+ regulisanih gnezda od 2009 e godine do danas dovoljan su razlog da nam poklonite poverenje.

O nama

Sajt Strsljeni.com namenjen prezentaciji naših usluga regulaciji gnezda stršljena i osa u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala Strsljeni.com 061-191-93-30   Dezinsekcija stršljena i osa i njihovih gnezda preparatima odobrenim od strane Ministarstva Zdravlja i EU regulativa.Preko 12+ godina radnog iskustva sa preko 6000+ regulisanih gnezda od… Pročitaj više »O nama

css.php Call Now Button